ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 22/06
ΩΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ 06:00
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
Μεταφορά με υπερυψωμένο λεωφορείο του γραφείου μας Διαμονή σε επιλεγμένο ξενοδοχείο με πρωινό.
Ξεναγήσεις περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα. Συνοδός του γραφείου μας
Ασφάλεια αστικής ευθύνης
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
Ό,τι αναφέρεται στο πρόγραμμα σαν προαιρετικό, εισόδους μουσείων, νυκτερινών κέντρων.

1η μέρα: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΠΕΙΡΑΙΑΣ –ΑΙΓΙΝΑ(520 χλμ)
Αναχώρηση απ’ το γραφείο μας στις 6:00 το πρωί. Περνώντας περιφερειακά από Τέμπη & Λαμία με ενδιάμεσες στάσεις καθοδόν άφιξη στο λιμάνι του Πειραιά . Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους . Άφιξη στην Αίγινα και μεταφορά στο ξενοδοχείο που βρίσκεται στην Αγία Μαρίνα. Τακτοποίηση στα δωμάτια και χρόνος ελεύθερος. Το βράδυ σας προτείνουμε βόλτα στην Αίγινα, στην παραλία και στα γραφικά δρομάκια της. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και  διανυκτέρευση.

2η μέρα: ΑΙΓΙΝΑ – ΓΥΡΟΣ ΝΗΣΙΟΥ
Πρωινό στο ξενοδοχείο και ξεκινάμε για την Αφαία. Μέσα στο πευκόδασος και σε περίοπτη θέση θα συναντήσουμε την Ιερά Μονή του Αγίου Μηνά , από τα νεότερα μοναστήρια της Αίγινας το οποίο γνωρίζει ιδιαίτερη πνευματική άνθιση και αποτελεί καταφύγιο πολλών προσκυνητών. Επόμενη στάση ο ναός της Αφαίας από τα πιο εντυπωσιακά κτίσματα της ύστερης αρχαϊκής εποχής. Συνεχίζουμε με επίσκεψη στο Μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου κτισμένο γύρω στο 1904-1910, από τον Επίσκοπο Πενταπόλεως Νεκτάριο όπου το 1961 ανακηρύχτηκε Άγιος. Συνεχίζουμε για το Ψαροχώρι της Πέρδικας . Η Πέρδικα είναι ένας παλιός παραδοσιακός οικισμός κτισμένος γύρω από το λιμάνι. Η μια πλευρά της είναι όλη ένα πλακόστρωτο υπερυψωμένο μπαλκόνι πάνω από την θάλασσα. Στη σειρά στον πεζόδρομο υπάρχουν ταβέρνες, πασίγνωστες για τα φρέσκα ψάρια και τα θαλασσινά τους, ουζερί, μπαρ και καφετέριες. Ο πεζόδρομος συνεχίζεται με παγκάκια ανάμεσα σε φοίνικες, όπου μπορεί κανείς να ρεμβάσει και να απολαύσει το ηλιοβασίλεμα βλέποντας τον ήλιο να χάνεται. Προαιρετικά μπάνιο στην όμορφη , βραχώδη παραλία της Πέρδικας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

3η μέρα: ΑΙΓΙΝΑ- ΑΘΗΝΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (520 χλμ)
Πρωινό και αναχώρηση για Αθήνα όπου θα δούμε τη Βουλή, το Ζάππειο, το Παναθηναϊκό στάδιο καθώς και το νέο μουσείο της Ακρόπολης. Χρόνος ελεύθερος για γεύμα εξ ιδίων στην περιοχή της Πλάκας και στη συνέχεια παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής. Κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις στη  διαδρομή μας, άφιξη το βράδυ στη Θεσσαλονίκη .

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Την μεταφορά με κλιματιζόμενο πούλμαν. Την διαμονή σε επιλεγμένο ξενοδοχείο με πρωινό. Τα εισιτήρια Πειραιά-Αίγινα-Πειραιά. Τις ξεναγήσεις-περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα. Αρχηγό-συνοδό του πρακτορείου.
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Γεύματα, ποτά, φιλοδωρήματα και φόρος διανυκτέρευσης. Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό