3ήμερη εκδρομή στην Κέρκυρα.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 29/04
ΩΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ 06:30
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
Μεταφορά με υπερυψωμένο λεωφορείο του γραφείου μας Διαμονή σε επιλεγμένο ξενοδοχείο με ημιδιατροφή
Ξεναγήσεις περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα. Συνοδός του γραφείου μας
Τα εισιτήρια του πλοίου για Ηγουμενίτσα– Κέρκυρα – Ηγουμενίτσα Ασφάλεια αστικής ευθύνης
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα σαν προαιρετικό, εισόδους μουσείων, νυκτερινών κέντρων

1Η ΗΜΕΡΑ: ΘΕΣ/ΝΙΚΗ – ΚΕΡΚΥΡΑ – Ι. Ν. ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΡΟΥΡΙΟ Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 07:00 για Ηγουμενίτσα, περνώντας περιφερειακά από Βέροια, Γρεβενά (στάση για καφέ), Ιωάννινα. Άφιξη στην Ηγουμενίτσα, επιβίβαση στο F/B και απόπλους για Κέρκυρα. Άφιξη στο νησί των Φαιάκων και χρόνος ελεύθερος στην πόλη. Θα επισκεφτούμε την μεγαλύτερη πλατεία των Βαλκανίων, την Σπιανάδα, όπου θα δούμε το Μουσείο Ασιατικής Τέχνης, το οποίο είναι αφιερωμένο στην τέχνη της Ινδίας και της Άπω Ανατολής, το περίφημο «Λιστόν» και τον καθεδρικό ναό του πολιούχου της πόλης, Αγ. Σπυρίδωνα. Χρόνος ελεύθερος για γεύμα εξ ιδίων στην πόλη και αναχώρηση για το ξενοδοχείο. Τακτοποίηση στα δωμάτια και χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση. Δείπνο στο ξενοδοχείο και αργά το απόγευμα, αναχώρηση για την πόλη της Κέρκυρας και επίσκεψη στο Παλαιό Φρούριο, έργο του 15ου αιώνα, όπου εκεί θα δούμε και τον Ι. Ν. Αγ. Γεωργίου, ο οποίος οικοδομήθηκε το 1840 εντός του παλαιού φρουρίου για την κάλυψη των θρησκευτικών αναγκών των Άγγλων στρατιωτών που υπηρετούσαν στην Κέρκυρα την περίοδο της Αγγλικής Προστασίας (1814 – 1864). Χρόνος ελεύθερος στην πόλη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

2ΗΗΜΕΡΑ: Ι.Μ.ΒΛΑΧΕΡΝΑΣ–ΠΟΝΤΙΚΟΝΗΣΙ–ΚΑΝΟΝΙ–ΜΟΝ ΡΕΠΟ-ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΣΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για το Κανόνι, το οποίο προσφέρει μια μαγευτική θέα προς το νησάκι με το μοναστήρι των Βλαχερνών. Τόπος μαγευτικής ομορφιάς αλλά και από τα πιο γνωστά αξιοθέατα της Κέρκυρας. Θα δούμε το Ποντικονήσι, το μικρό πράσινο νησάκι που βρίσκεται μπροστά από το αεροδρόμιο της Κέρκυρας με τον πλωτό αεροδιάδρομο, στον κόλπο του Χαλικιόπουλου. Συνεχίζουμε για το ανάκτορο του Μον Ρεπό που λειτουργεί πλέον σαν μουσείο (προαιρετική επίσκεψη) και περίπατος στους καταπράσινους κήπους του. Στη συνέχεια προορισμός μας είναι η πανέμορφη Παλαιοκαστρίτσα. Μελετητές ισχυρίζονται πως εδώ ήταν η πρωτεύουσα των Φαιάκων, όπου η Ναυσικά βρήκε τον Οδυσσέα. Καθοδόν, θα επισκεφτούμε εργοστάσιο παραγωγής παραδοσιακών προϊόντων από κουμ κουάτ για ενημέρωση καθώς και αγορά προϊόντων. Άφιξη στην Παλαιοκαστρίτσα και χρόνος ελεύθερος για γεύμα εξ ιδίων σε ταβέρνα της περιοχής. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και το βράδυ δείπνο (εντός του ξενοδοχείου) και επίσκεψη στην πόλη της Κέρκυρας. Χρόνος ελεύθερος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ: ΓΙΑΝΝΕΝΑ –  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Πρωινό και ελεύθερος χρόνος για τελευταία βόλτα και ψώνια στην πόλη της Κέρκυρας  και αναχώρηση για το λιμάνι, απ’ όπου θα πάρουμε το πλοίο για την Ηγουμενίτσα. Στάση στα Γιάννενα, όπου θα υπάρχει χρόνος ελεύθερος για γεύμα εξ ιδίων και προαιρετικά θα μπορέσουμε να επισκεφτούμε με καραβάκι τη λίμνη Παμβώτιδα, τη λίμνη της Κυρά-Φροσύνης, το νησάκι, το οποίο είναι ένας παραδοσιακός οικισμός έκτασης 350 στρεμμάτων, χτισμένος με πέτρα, με γραφικά δρομάκια, μαγαζάκια με δείγματα λαϊκής τέχνης, καφενεία με παραδοσιακά γιαννιώτικα γλυκά. Αναχώρηση από τα Γιάννενα και με στάσεις όπου θεωρηθεί απαραίτητο άφιξη το βράδυ στη βάση μας.