4ήμερη οδική εκδρομή στην Τήνο.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 22/06
ΩΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ 22:00
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
Μεταφορά με υπερυψωμένο λεωφορείο του γραφείου μας Διαμονή σε επιλεγμένο ξενοδοχείο με πρωινό
Ξεναγήσεις περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα. Συνοδός του γραφείου μας
Τα εισιτήρια του πλοίου για Ραφήνα– Τήνος – Ραφήνα Ασφάλεια αστικής ευθύνης
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα σαν προαιρετικό, εισόδους μουσείων, νυκτερινών κέντρων
Η προαιρετική εκδρομή στη Μύκονο
1

Ημέρα 1η: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΡΑΦΗΝΑ

Συγκέντρωση και αναχώρηση στις 22:00 από το γραφείο μας. Περνώντας περιφερειακά από Βόλο, Λαμία και με καθοδόν στάσεις για ξεκούραση, συνεχίζουμε για το λιμάνι της Ραφήνας
2

Ημέρα 2η: ΡΑΦΗΝΑ-ΤΗΝΟΣ-ΓΥΡΟΣ ΝΗΣΙΟΥ

Άφιξη νωρίς το πρωί στη Ραφήνα. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για Τήνο. Άφιξη στο νησί νωρίς το μεσημέρι. Μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια. Ελεύθερος χρόνος για λίγη ξεκούραση και στη συνέχεια ξεκινάμε για τον γύρο του νησιού. Προσκύνημα στο μοναστήρι της Αγ. Πελαγίας. Αναχώρηση και περνώντας από τα όμορφα χωριά Κέχρος, Βωλάξ, Κάμπο, Καρδιανή, Υστέρνια άφιξη στο μεγαλύτερο και το πιο όμορφο χωριό της Τήνου τον Πύργο. Εδώ μπορείτε να επισκεφτείτε το σπίτι και το εργαστήριο του περίφημου γλύπτη Γιαννούλη Χαλεπά, όπως επίσης και το μουσείο των Τήνιων καλλιτεχνών. Στάση για καφέ στην γραφική πλατεία και συνεχίζουμε για Πάνορμο. Ελεύθερος χρόνος για καφέ ή γεύμα εξ ιδίων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος για να γνωρίσουμε τη Χώρα της Τήνου με τα στενά γραφικά σοκάκια. Διανυκτέρευση.
3

Ημέρα 3η: ΜΥΚΟΝΟΣ (προαιρετικά)

Πρωινό, εκκλησιασμός και προαιρετική επίσκεψη στη Μύκονο. Άφιξη. Περίπατος στα στενά δρομάκια της Χώρας όπου μπορείτε να δείτε την προτομή της Μαντώς Μαυρογένους, τους γραφικούς ανεμόμυλους και την εκκλησία της Παραπορτιανής. Επιστροφή στην Τήνο και χρόνος ελεύθερος το βράδυ. Εναλλακτικά μπορείτε να επισκεφτείτε κοντινή παραλία της χώρας της Τήνου και να απολαύσετε το μπάνιο σας.
4

(Ημέρα 4η: ΤΗΝΟΣ-ΡΑΦΗΝΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)

Πρωινό και στη συνέχεια περιήγηση στο Ιερό Ίδρυμα της Ευαγγελίστριας. Θα δούμε το ναό της Εύρεσης, το Μαυσωλείο της Έλλης, το μουσείο βυζαντινών εικόνων και κειμηλίων και τη σπουδαία Πινακοθήκη. Χρόνος ελεύθερος στην όμορφη Χώρα και στη συνέχεια μεταφορά στο λιμάνι και απόπλους για Ραφήνα. Άφιξη, επιβίβαση στο πούλμαν και με καθ οδόν στάσεις άφιξη αργά το βράδυ στη βάση μας.