Στο On Time Travel διαθέτουμε ιδιόκτητα τουριστικά λεωφορεία 18 έως 58 θέσεων, τα οποία μπορούν να εξυπηρετήσουν κάθε είδους μετακίνηση & ανάγκη μεταφοράς! Ειδικά προσφέρουμε λεωφορεία για σχολικές εκδρομές, εκδρομές ομάδων, λεωφορεία για εκδρομές συλλόγων, μεταφορές σε συνέδρια, μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο και ανταποκρινόμαστε σε οποιαδήποτε άλλη ανάγκη μετακίνησης σας. Απλά επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310 701903!

Επιπλέον διαθέτουμε mini bus με αναπηρικές ράμπες (Ειδικά Διαμορφωμένα Οχήματα) για εξυπηρέτηση, άνετη κι ασφαλή μεταφορά ατόμων με κινητικά προβλήματα.

Μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο, προς τον προορισμό της επιλογής σας

Η ομάδα μας αναλαμβάνει με συνέπεια την παραλαβή σας από το αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ SKG κατά την ώρα που θα μας υποδείξετε, αλλά και τη μεταφορά από το αεροδρόμιο προς τον προορισμό της επιλογής σας. Κύριο μέλημα μας η απόλυτη άνεση & εξυπηρέτηση σας. Επικοινωνήστε με την ομάδα μας σήμερα!

Μεταφορές σε συνέδρια και αθλητικές εκδηλώσεις

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει υπεύθυνα τη μεταφορά του συλλόγου, της εταιρείας ή της παρέας σας σε συνέδρια και αθλητικές εκδηλώσεις. Ο στόλος της On Time Travel διαθέτει τα κατάλληλα ιδιόκτητα αυτοκίνητα για να μεταφέρει με άνεση εσάς και τους φίλους σας.

Εκδρομές και μετακινήσεις ομάδων, συλλόγων και σωματείων

Μεταφέρουμε την ομάδα σας, το σύλλογο και το σωματείο σας στους προορισμούς της επιλογής σας με ασφάλεια και χρονική συνέπεια. Αποτελούμε τους ιδανικούς συνεργάτες για την εγγυημένη μετακίνηση σας!

Ημερήσιες και πολυήμερες σχολικές εκδρομές

Οι σχολικές εκδρομές είναι ιδιαίτερα απαιτητικές, γι’ αυτό κι η σωστή επιλογή ταξιδιωτικού συνεργάτη είναι πολύ σημαντική! Η On Time Travel αποτελεί εγγύηση για την άρτια μεταφορά καθηγητών και μαθητών, τόσο στον προορισμό της επιλογής σας, όσο και στις καθημερινές μετακινήσεις στις επιλεγμένες τοποθεσίες της εκδρομής.

Ναυλώσεις λεωφορείων

Τα σύγχρονα ιδιόκτητα λεωφορεία μας είναι στη διάθεση σας, κατάλληλα για κάθε είδους εκδρομική μετακίνηση! Από μικρά ιδιωτικά groups, μέχρι οργανωμένα προγράμματα, το έμπειρο προσωπικό μας μπορεί να σας προτείνει το ιδανικό όχημα, αλλά και να φροντίσει για την ασφαλή μετακίνηση σας.