ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 19/09
ΩΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ 23:00
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
Μεταφορά με υπερυψωμένο λεωφορείο του γραφείου μας. Διαμονή σε επιλεγμένο ξενοδοχείο με πρωινό.
Ξεναγήσεις περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα. Συνοδός του γραφείου μας.
Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
Ό,τι αναφέρεται στο πρόγραμμα σαν προαιρετικό, εισόδους μουσείων, νυκτερινών κέντρων.

1η Ημέρα: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ Αναχώρηση στις 23:00 από το γραφείο μας με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά.

2η Ημέρα: ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΜΗΛΟΣ (ΣΑΡΑΚΗΝΙΚΟ – ΠΑΠΑΦΡΑΓΚΑΣ – ΠΟΛΛΩΝΙΑ)-ΑΔΑΜΑΝΤΑΣ Μετά τις απαραίτητες στάσεις άφιξη το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά, επιβίβαση στο πλοίο και μετάβαση στην όμορφη Μήλο. Άφιξη στο λιμάνι του Αδάμαντα που είναι από τα μεγαλύτερα φυσικά λιμάνια του Αιγαίου. Προορισμός μας είναι το ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτια και χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση. Στη συνέχεια αναχώρηση για Σαρακήνικο, σύντομη στάση για φωτογραφίες στο σεληνιακό τοπίο με τα ολόλευκα βράχια και τις σπηλιές και συνεχίζουμε για ακόμη μια μικρή στάση στην παραλία του Παπάφραγκα, με τη μικρή του αμμουδιά να συνυπάρχει με σπήλαια, με τιρκουάζ νερά και με απόκοσμα βράχια. Τέλος καταλήγουμε στο γραφικό ψαροχώρι των Πολλωνίων, όμορφο παραθεριστικό κέντρο στο βορειοαναταλικό άκρο του νησιού όπου εκεί μπορείτε να δοκιμάσετε μια από τις σπεσιαλιτέ του νησιού, τα πιτταράκια και να απολαύσετε το ουζάκι σας πλάι στην θάλασσα. Επιστροφή στον Αδάμαντα και διανυκτέρευση.

3η Ημέρα: ΘΑΛΑΣΣΙΟΣ ΓΥΡΟΣ-ΚΙΜΩΛΟΣ (προαιρ)
Μετά το πρωινό ελεύθερος χρόνος για βόλτα σε κάποια από τις πολλές παραλίες του νησιού. Εναλλακτικά (καιρού επιτρέποντος*) υπάρχει η δυνατότητα προαιρετικής κρουαζιέρας για τον θαλάσσιο γύρο της Μήλου με τοπικό καραβάκι. Η Μήλος σαν ηφαιστειογενές νησί έχει εντυπωσιακή μορφή όταν κάποιος την παρατηρεί από τη θάλασσα. Κατά τη διάρκεια του γύρου θα σταματήσουμε για να απολαύσουμε το μπάνιο μας παραλία του νησιού  όπου δεν μπορούμε να φτάσουμε οδικώς ενώ θα μεταβούμε στη συνέχεια στην αντικρινή Κίμωλο για επίσκεψη του παράλιου οικισμού όπου θα έχουμε παραμονή για γεύμα. Κατόπιν επιστροφή στον Αδάμαντα. Διανυκτέρευση.

4η Ημέρα: ΑΔΑΜΑΝΤΑΣ-ΤΡΥΠΗΤΗ(ΚΑΤΑΚΟΜΒΕΣ-ΡΩΜΑΪΚΟ ΘΕΑΤΡΟ)-ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ
Μετά το πρωινό αναχώρηση με προορισμό την Τρυπητή όπου βρίσκονται οι Κατακόμβες(πρώτοι χριστιανικοί τάφοι), το Αρχαίο Ρωμαϊκό Θέατρο, και το σημείο που βρέθηκε το άγαλμα της Αφροδίτης της Μήλου. Εν συνεχεία θα έχουμε χρόνο να γνωρίσουμε την πρωτεύουσα την νησιού την Πλάκα όπου και σήμερα αποτελεί σημαντικό εμπορικό και διοικητικό κέντρο ενώ συγκεντρώνει τα σημαντικότερα ιστορικά στοιχεία που εξιστορούν το παρελθόν του νησιού. Ο λόφος του κάστρου, οι εκκλησίες όπως αυτή της Κορφιάτισσας, τα κατάλευκα σπίτια και τα γραφικά σοκάκια συνθέτουν την ειδυλιακή εικόνα της Πλάκας. Επιστροφή στον Αδάμαντα και χρόνος ελεύθερος να κάνουμε το μπάνιο μας στην όμορφη παραλία της περιοχής. Διανυκτέρευση.

5η Ημέρα: ΑΔΑΜΑΝΤΑΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Μετά το πρωινό ελεύθερος χρόνος για μια τελευταία βoυτιά στη παραλία του Αδάμαντα και το απόγευμα επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για Πειραιά. Στις 21:30 άφιξη στο λιμάνι του Πειραιά και αναχώρηση. Μετά τις απαραίτητες στάσεις άφιξη στη βάση μας.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια σε οικονομικη θέση για ΠΕΙΡΑΙΑ-ΜΗΛΟ-ΠΕΙΡΑΙΑ
  • 3 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο στον Αδάμαντα
  • 3 πρωινά
  • Περιηγήσεις-ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • Ότι δεν αναγράφεται στο παραπάνω πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό
  • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους
  • τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση (άρθρο 30 – v.5073/23)