ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 23/05
ΩΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ 06:00
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
Μεταφορά με υπερυψωμένο λεωφορείο του γραφείου μας Διαμονή σε επιλεγμένο ξενοδοχείο με πρωινό.
Ξεναγήσεις περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα. Συνοδός του γραφείου μας
Ασφάλεια αστικής ευθύνης
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
Ό,τι αναφέρεται στο πρόγραμμα σαν προαιρετικό, εισόδους μουσείων, νυκτερινών κέντρων.

1Η ΗΜΕΡΑ: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ – ΠΑΤΡΑ

Συγκέντρωση στις 06:00 το πρωί και περνώντας την Εγνατία και στη συνέχεια την Ιόνια Οδό και με στάσεις καθοδόν για καφέ και ξεκούραση, άφιξη και στάση για γεύμα εξ ιδίων στη Ναύπακτο. Στη συνέχεια μέσω Ρίου – Αντιρρίου άφιξη στην Πάτρα. Άφιξη στο ξενοδοχείο. Τακτοποίηση στα δωμάτια και χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: ΔΙΑΚΟΦΤΟ – ΜΕΓΑ ΣΠΗΛΑΙΟ – ΑΓ.ΛΑΥΡΑ – ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ – ΠΑΤΡΑ

Πρωινό και αναχώρηση για τον πολιούχο της πόλης, Άγιο Ανδρέα, η εκκλησία του οποίου είναι η μεγαλύτερη της Ελλάδας. Προσκύνημα και αναχώρηση μέσω Αιγίου για το Διακοφτό, απ’ όπου θα πάρουμε τον δρόμο για τα  Καλάβρυτα. Προαιρετικά μπορούμε να πάρουμε τον γραφικό οδοντωτό, που διασχίζει το φαράγγι του Βουραικού ποταμού, τοπίο με ιδιαίτερη ομορφιά και φτάνει μέχρι τα Καλάβρυτα.  Άφιξη στην ιστορική κωμόπολη, περιήγηση, χρόνος ελεύθερος για γεύμα εξ ιδίων σε ταβέρνα της περιοχής και αναχώρηση για τη Μονή της Αγίας Λαύρας και το παρεκκλήσι όπου ορκίστηκαν οι οπλαρχηγοί της Επανάστασης του 1821. Συνεχίζουμε για το μοναστήρι του Μεγάλου Σπηλαίου «κολλημένο» πάνω σε βράχο σε τοπίο με σπάνια ομορφιά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο το απόγευμα, χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση και το βράδυ προαιρετική έξοδος στη Πάτρα. Διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ: ΑΡΧ. ΟΛΥΜΠΙΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για την Αρχαία Ολυμπία η οποία υπήρξε το πιο δοξασμένο ιερό της αρχαίας Ελλάδας αφιερωμένο στον Δία, πατέρα των θεών και των ανθρώπων. Ήταν ο τόπος διεξαγωγής των Ολυμπιακών Αγώνων οι οποίοι τελούνταν στο πλαίσιο των Ολυμπίων, της πιο σημαντικής εορτής των Ελλήνων κατά το μεγαλύτερο διάστημα της αρχαιότητας. Χρόνος ελεύθερος, γεύμα εξ ιδίων σε ταβέρνα της περιοχής και επιστροφή στην Πάτρα. Διανυκτέρευση..

4Η ΗΜΕΡΑ: ΜΕΣΟΛΛΟΓΓΙ – ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ  – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Πρωινό και αναχώρηση από το ξενοδοχείο με προορισμό το Μεσολόγγι. Θα δούμε την πλατεία της πόλης «Μάρκου Μπότσαρη» και τον «Κήπο των Ηρώων», το ταφείο δηλαδή των ηρώων της ξακουστής πολιορκίας της πόλης από τους Τούρκους το 1826.  Συνεχίζουμε για Αμφιλοχία, όπου θα υπάρχει χρόνος ελεύθερος για γεύμα εξ ιδίων σε ταβέρνα της περιοχής. Το απόγευμα αναχώρηση και με συνεχείς στάσεις επιστροφή στη βάση μας

 

Περιλαμβάνεται: Μεταφορά με σύγχρονο λεωφορείο. – Μετακινήσεις περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα – Τρεις διανυκτερεύσεις με πρωινό σε ξενοδοχείο.– Αρχηγό του γραφείου μας. – Ασφάλεια αστικής ευθύνης. – ΦΠΑ

Δεν περιλαμβάνεται: Είσοδοι μουσείων και αρχαιολογικών χώρων και οτιδήποτε αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό. – Φόρος διαμονής.