ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 04/09
ΩΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ 22:00
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
Μεταφορά με υπερυψωμένο λεωφορείο του γραφείου μας Διαμονή σε επιλεγμένο ξενοδοχείο με πρωινό.
Ξεναγήσεις περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα. Συνοδός του γραφείου μας
Ασφάλεια αστικής ευθύνης
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
Ό,τι αναφέρεται στο πρόγραμμα σαν προαιρετικό, εισόδους μουσείων, νυκτερινών κέντρων.

1Η ΗΜΕΡΑ: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Συγκέντρωση και αναχώρηση από το γραφείο μας στις 22:00. Περνώντας περιφερειακά από Τέμπη,  Λαμία και με ενδιάμεσες στάσεις, άφιξη το πρωί στον Πειραιά.

2Η ΗΜΕΡΑ: ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ 

Αναχώρηση στις 07:25 με το πλοίο. Άφιξη στη Σαντορίνη περίπου στις 15:00 και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση και το βράδυ ελεύθερο για βόλτα στα μαγευτικά Φηρά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ: ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ – ΠΑΛΑΙΑ & ΝΕΑ ΚΑΜΕΝΗ – ΘΗΡΑΣΙΑ – ΟΙΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για την προαιρετική κρουαζιέρα στην Παλιά και Νέα Καμένη, καθώς και στην Θηρασία, για μια πρωτόγνωρη εμπειρία. Θα φτάσουμε στο ηφαίστειο με εκδρομικά καΐκια και θα δούμε τον κρατήρα του ηφαιστείου, από όπου βγαίνουν θειάφι και ζεστός αέρας. Θα επισκεφτούμε τις θερμές πηγές και το μεσημέρι θα υπάρχει χρόνος ελεύθερος στη Θηρασιά για γεύμα εξ ιδίων. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο και στη συνέχεια αναχώρηση για την Οία. Θα απολαύσουμε τις βόλτες μας στα στενά πλακόστρωτα δρομάκια και καλντερίμια. Το ηλιοβασίλεμα θα μας μείνει αξέχαστο από το έντονο κόκκινο – πορτοκαλί χρώμα του ουρανού. Επιστροφή το βράδυ στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ: ΠΥΡΓΟΣ – ΑΚΡΩΤΗΡΙ – ΠΕΡΙΣΣΑ –  ΦΗΡΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχωρούμε για το γύρο του νησιού. Θα επισκεφθούμε τον Πύργο, το μεσαιωνικό χωρίο που δεσπόζει στην πλαγιά του Προφήτη Ηλία. Πρόκειται για την πρώτη πρωτεύουσα του νησιού μέχρι το 1800. Θα συνεχίσουμε με την ξενάγηση στο Ακρωτήρι, ένα χωριό με σπουδαία αρχαιολογικά ευρήματα και θα συνεχίζουμε στην κοσμοπολίτικη Περίσσα, γνωστή για τις απέραντες μαύρες αμμουδιές της. Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο και φαγητό. Το απόγευμα, επιστροφή στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση και βράδυ ελεύθερο στα Φηρά. Διανυκτέρευση.

5Η ΗΜΕΡΑ: ΟΙΝOΠΟΙΕΙΟ SANTO WINES – ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για το διάσημο οινοποιείο Santo Wines. Αναχώρηση από το λιμάνι του νησιού στις 15:30 με πλοίο της γραμμής για τον Πειραιά. Άφιξη στο λιμάνι του Πειραιά το βράδυ. Με τακτικές στάσεις όπου θεωρηθεί απαραίτητο, άφιξη στη βάση μας.

ΤΙΜΗ ΣΥΜ:285€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Μεταφορά με υπερυψωμένο λεωφορείο του γραφείου μας. – Διαμονή σε επιλεγμένο ξενοδοχείο με πρωινό. – Ξεναγήσεις & περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα. – Συνοδός του γραφείου μας. – Ασφάλεια αστικής ευθύνης. – Τα εισιτήρια των πλοίων  Πειραιάς – Σαντορίνη – Πειραιάς

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Ό,τι αναφέρεται στο πρόγραμμα σαν προαιρετικό, εισόδους μουσείων, νυκτερινών κέντρων.