ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 26/09
ΩΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ 07:00
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
Μεταφορά με υπερυψωμένο λεωφορείο του γραφείου μας. Διαμονή σε επιλεγμένο ξενοδοχείο με πρωινό.
Ξεναγήσεις περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα. Συνοδός του γραφείου μας.
Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
Ό,τι αναφέρεται στο πρόγραμμα σαν προαιρετικό, εισόδους μουσείων, νυκτερινών κέντρων.

1η ημέρα: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΛΟΥΤΡΑΚΙ

Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 07:00. Με ενδιάμεσες στάσεις καθοδόν, φτάνουμε στον Ισθμό της Κορίνθου. Μικρή στάση για να δούμε τη στενή αυτή λωρίδα γης που ενώνει τη Στερεά Ελλάδα με την Πελοπόννησο και συνεχίζουμε για το Λουτράκι. Το Λουτράκι είναι μία αναγνωρισμένη λουτρόπολη από το 1925, τουριστικό θέρετρο γνωστό για τα ιαματικά λουτρά, τα μεταλλικά νερά του και το καζίνο του.  Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση. Το απόγευμα προαιρετική έξοδος για να περπατήσουμε και να γνωρίσουμε την όμορφη πόλη. Χρόνος ελεύθερος στα μαγαζιά και τις ταβέρνες της περιοχής. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

2η ημέρα: ΛΟΥΤΡΑΚΙ – ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ – ΝΑΥΠΛΙΟ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για την Επίδαυρο. Θα επισκεφτούμε το μουσείο και το αρχαίο περίφημο θέατρο της Επιδαύρου, που μαγεύει τους θεατές του τόσο για την αρχιτεκτονική του αλλά και για την ακουστική του. Ο επόμενος σταθμός μας είναι το Ναύπλιο, η πόλη που υπήρξε η πρώτη πρωτεύουσα της νεότερης Ελλάδας. Θα περιηγηθούμε στην πόλη, στο Παλαμήδι και στη φυλακή του Κολοκοτρώνη, όπως και στον Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα, όπου το 1831 δολοφονήθηκε ο Καποδίστριας, θα περπατήσουμε στα γραφικά σοκάκια της πόλης και θα γευματίσουμε εξ ιδίων στα καταπληκτικά ταβερνάκια της. Το απόγευμα αναχώρηση για το Λουτράκι. Ελεύθερο βράδυ και διανυκτέρευση.

3η ημερα: Ι.Μ. ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΛΕΒΗ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για την Ιερά Μονή Παναγίας Μαλεβής, ένα ιστορικό μοναστήρι αφιερωμένο στην Κοίμηση της Θεοτόκου. Στο μοναστήρι υπάρχει  θαυματουργή εικόνα που ζωγράφισε ο Ευαγγελιστής Λουκάς, που από το 1964 αναβλύζει Άγιο Μύρο, χάρη στο οποίο πολλοί ασθενείς θεραπεύονται. Προσκύνημα στη Μονή και αναχώρηση. Επιστροφή στο Λουτράκι και χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα: ΛΟΥΤΡΑΚΙ – ΑΘΗΝΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για την Αθήνα. Κατά την περιήγηση της πόλης θα δούμε την Πλατεία Ομονοίας, το Σύνταγμα, τις στήλες του Ολυμπίου Διός, το προεδρικό Μέγαρο, το Ζάππειο και την πύλη του Αδριανού. Στάση για καφέ, βόλτα και γεύμα εξ ιδίων στην Πλάκα. Προαιρετικά, μπορείτε να επισκεφτείτε το μουσείο της Ακρόπολης, το οποίο άνοιξε για το κοινό το 2009 για να στεγάσει κάθε αντικείμενο που έχει βρεθεί πάνω στον ιερό βράχο της Ακρόπολης και στους πρόποδές του. Αναχώρηση και, με συνεχείς στάσεις καθοδόν, άφιξη το βράδυ στη βάση μας.

Η ΤΙΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕ ΥΠΕΡΥΨΩΜΕΝΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ – 3 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ – ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ – ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΩΣ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ.  ΕΙΣΟΔΟΥΣ ΜΟΥΣΕΙΩΝ, ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΝΥΧΤΕΡΙΝΩΝ  ΚΕΝΤΡΩΝ-ΦΟΡΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ